Vanaf € 76.150,00

0-100: 4,2 sec

300 PK / 221 kW

1,123 kg

154 – 160 g/km

Benzine
7l/100km

Iconisch interieur

De A110 GT is een mix van comfort en elegantie, met zijn sportzetels die volledig gefabriceerd zijn uit leer. Het leer komt samen met carbon en aluminium elementen helemaal tot leven.

De wagen is ook voorzien van een 7 inch touchscreen. deze biedt een groot aantal multimedia mogelijkheden. Zo kan de touchscreen verbonden worden met een smartphone (Android én/of Apple), beschikt deze over satelliet navigatie en een in-car entertainment systeem. Ook is het mogelijk voor de bestuurder om live data te krijgen tijdens het rijden over zijn voertuig, via Alpine Telemetrics. Hierin kan de bestuurder parameters zoals koppel, olie – en bandentemperatuur, vermogen,… raadplegen.

Verder is de A110 GT uitgerust met een Focal-audiosysteem. Dit zorgt voor uitstekende geluidskwaliteit. Voor de muziekliefhebber is het ook mogelijk om het audiosysteem te laten uitbreiden met ingebouwde subwoofer.

Rijervaring

Krachtig en comfortabel, de A110 GT is de ultieme combinatie van beide. Binnenstad, bergen of lange afstanden, de Alpine GT 110 is geschikt voor alle uitdagingen!

De Alpine A110 GT heeft net zoals de A110 S een krachtige 300 PK motor. Deze wordt omhoog gehouden door een sterk, maar toch licht chassis. Verder is de auto uitgerust met een dubbele Wishbone-vering, wat voor optimaal rijcomfort zorgt, zelfs op ongelijke wegen. Ook is de wagen uitgerust met remmen van het merk Brembo. Deze zorgen voor een kortere remafstand.

De bestuurder kan kiezen tussen drie verschillende rijstanden: normaal, sport of circuit. Deze rijstanden passen het gedrag van de wagen aan naar de gewenste setting, met meer comfort of intensiteit tot gevolg.

Innovatief concept: van het circuit naar de straat

De A110 GT is een weerspiegeling van de race ervaring van Alpine. Zo zijn er elementen verwerkt in de wagen, die normaal enkel voorbehouden zijn voor competitief racen.

Alpine A110GT is opgebouwd rond een volledig aluminium chassis dat speciaal ontworpen werd voor de A110. De body van de wagen is eveneens opgebouwd uit aluminium. Speciale lastacktieken zorgen voor een sterk doch licht chassis. Door gebruik te maken van aluminium weegt de wagen slechts 1123 kg, dit is een opmerkelijk kracht-gewicht ratio.

De wagen is ook uitgerust met een platte bodemplaat, dit zorgt voor opmerkelijke aerodynamica.

alpine-flag
A110 GT 2024
Logo_A110_GT

Kleuren

Abysseblauw RQS

Alpineblauw RQR

Alpineblauw RQR

Iriswit GNT

Iriswit GNT

Mat dondergrijs KPX

Mat dondergrijs KPX

DondergrijsKPU

Dondergrijs KPU

Diepzwart

Diepzwart GNA

VuurOranje

Vuur Oranje EPZ

Ijswit

Ijswit 369

Delen