NAVERKOOP

De rit begint nu echt! Ook na uw aankoop staan wij uiteraard klaar om u verder te helpen. Wij voeren onderhoud & herstellingen uit, bandenwissels, carrosserie werken en technische controles.

Voor deze diensten kan u bij ons terecht:

Onderhoud icoon

ONDERHOUD &
HERSTELLING

Een goed onderhouden auto gaat langer mee en is veiliger voor u als bestuurder. Dat laatste is uiteraard onze topprioriteit. Het is daarom belangrijk om periodiek uw auto te laten onderhouden om eventuele problemen op voorhand te detecteren. Alpine Centre biedt onderhoud aan aan alle Alpine wagens, zelfs als u deze niet bij ons heeft aangekocht.

Bandenwissel icoon

BANDENWISSEL

U kan bij ons terecht voor herstellingen, nieuwe banden en/of winterbanden. Deze banden kan u aankopen in sets van 4, alsook per stuk. Aangezien kwaliteit bij ons centraal staat werken we dan ook met A-merken zoals Goodyear, Bridgestone en Michelin.

Carrosserie icoon

CARROSSERIE

Alpine Centre helpt u graag opnieuw de weg op na het oplopen van carrosserieschade. Alle herstellingen worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring, hierdoor krijgt u gegarandeerd een prachtig resultaat. Tijdens deze herstellingen kan u ook altijd vragen naar een vervangwagen, wij bekijken dan met u wat de mogelijkheden zijn.

Technische controle icoon

TECHNISCHE CONTROLE

Jaarlijks moet iedere bestuurder die in het bezit is van een gemotoriseerd voertuig, en hiermee op de openbare weg rijdt, naar de technische controle. Tijdens deze controle kan u soms voor verrassingen komen te staan. Onze experts binnen Alpine Centre kunnen dit mee helpen voorkomen. Zo helpen wij u graag en controleren we uw voertuig op alle cruciale vlakken alvorens u zich naar de autokeuring begeeft. Zo voorkomt u onnodige kosten.

alpine_centre-gent

Openingsuren

Ma   08u-18u
Di   08u-18u
Wo   08u-18u
Do   08u-18u
Vr   08u-18u
Za   09u-17u
Zo   gesloten