Vanaf € 77.750,00

0-100: 4,2 sec

300 PK / 221 kW

1,114 kg

153 – 160 g/km

Benzine
7l/100km

Rijervaring

De A110 S is voorzien van een krachtige motor met een vermogen van 300 PK en een speciaal sportchassis dat ultieme wegligging garandeert. Daarboven is de A110 S uitgerust met een actief sport uitlaatsysteem dat de kracht van de motor perfect omzet in geluid. Bovenstaande zaken zorgen ervoor dat de A110 S in amper 4.2 seconden de snelheid van 100 km/h bereikt en een maximumsnelheid van 275 km/h heeft.

De dubbele wishbone ophanging zorgt voor een ongeëvenaarde stuurprecisie bij hoge snelheid. De A110 S is uitgerust met remmen van hoogwaardige kwaliteit van het merk Brembo.

Interieur

Het interieur van de A110 S combineert aluminium, carbon en microvezel met oranje en zwarte elementen. Het dashboard, stuur en dakbekleding zien er extra sportief uit door dit microvezel-pack.

De 7 inch touchscreen biedt een groot aantal multimedia mogelijkheden. Zo kan de touchscreen verbonden worden met een smartphone (Android én/of Apple), beschikt deze over satelliet navigatie en een in-car entertainment systeem. Ook is het mogelijk voor de bestuurder om live data te krijgen tijdens het rijden over zijn voertuig, via Alpine Telemetrics. Hierin kan de bestuurder parameters zoals koppel, olie – en bandentemperatuur, vermogen,… raadplegen.

Innovatief ontwerp

Het aluminium chassis van de A110 S is speciaal ontwikkeld voor de stuurprecisie en stuurrespons te verbeteren. Dit chassis is zo aan elkaar gelast dat het een sterke en uitgebalanceerde structuur garandeert. Ook de platte bodemplaat, die normaal enkel bij supercars of in de F1 terug te vinden is, draagt bij aan het rijcomfort en de aerodynamica.

Met een gewichtsverdeling van 44% aan de voorkant en 56% aan de achterkant, is het gewicht van de A110 S optimaal verdeeld. Deze gewichtsverdeling zorgt voor een betere rijervaring op ieder wegtype.

alpine-flag
A110 S 2024
Logo_A110_S

Kleuren

Abysseblauw RQS

Alpineblauw RQR

Alpineblauw RQR

Iriswit GNT

Iriswit GNT

Mat dondergrijs KPX

Mat dondergrijs KPX

DondergrijsKPU

Dondergrijs KPU

Diepzwart

Diepzwart GNA

VuurOranje

Vuur Oranje EPZ

Ijswit

Ijswit 369

Delen