Vanaf € 112.000,00

0-100: 3,9 sec

300 PK / 221 kW

1,082 kg

154 – 156 g/km

Benzine
6,9l/100km

Rijervaring en chassis

Het team achter de A110 R heeft één doel: jou zowel op rechte stukken als in de bochten de beste rijervaring te bieden.

Met zijn 300 PK sterke motor en een speciaal ontworpen chassis, biedt de A110 R je een ongekend precieze controle. Dit model, dat iets lager op de weg ligt dan de A110 S, laat je met gemak chassisaanpassingen maken voor circuitdagen. De mix van koolstofvezel velgen en Michelin PS Cup 2 semi-slickbanden tilt je rijervaring naar een hoger niveau. Of je nu op de openbare weg bent of het circuit op gaat, deze auto levert prestaties waar je op kunt vertrouwen.

Interieur

Open het portier, neem plaats in de Carbone Sabelt® track kuipstoel en waan je meteen in een echte racewagen. De cockpit van de A110 R bestaat volledig uit microvezel. Door de typische stoffen riemen voor het openen van het portier weet je meteen dat deze sportwagen voor het racecircuit ontworpen is.

 

exclusieve editie

Voor elke Grand Prix overwinning die Fernando Alonso op zijn naam heeft staan, is er één A110 R Fernando Alonso uitgebracht, 32 unieke exemplaren.

Deze bijzondere versie van de A110 R vormt de perfecte brug tussen het circuit en de openbare weg. Het combineert onze Formule 1-kennis met de ervaring van een iconische coureur, en biedt de kenmerkende behendigheid en precisie van een Alpine. Beleef race-ervaringen van topniveau met een op maat gemaakte chassis, verfijnd door Fernando Alonso zelf.

Zowel het exterieur als het interieur van de auto zijn in samenwerking met Fernando Alonso ontworpen, waardoor deze editie van de A110 R niet alleen radicaal en elegant is, maar ook direct in het oog springt.

alpine-flag
Alpine A110R

Kleuren

Abysseblauw RQS

Alpineblauw RQR

Alpineblauw RQR

Iriswit GNT

Iriswit QNT

Mat dondergrijs KPX

Mat dondergrijs KPX

DondergrijsKPU

Dondergrijs KPU

Diepzwart

Diepzwart GNA

VuurOranje

Vuur Oranje EPZ

Alpine Matt Racing Blue

Matt Racing Blue RRL

Delen