Vanaf € 65.200,00

0-100: 4,5 sec

252 PK / 185 kW

1,027 kg

152 – 158 g/km

Benzine
6,6l/100km

Iconisch design

In de A110 herkent u onmiddellijk de iconische berlinette kenmerken. Deze elementen verbinden de oude generatie Alpine wagens met de nieuwe generatie. Daarnaast springen ook de vier koplampen met full LED technology meteen in het oog, welke standaard inbegrepen zijn in elke Alpine auto.

Verder is de A110 voorzien van een nieuwe A110 badge op de achterkant en 18” Fuchs wielen. De combinatie van al deze elementen zorgt ervoor dat de wagen onmiddellijk herkenbaar is voor elke autoliefhebber.

Innovatief ontwerp

De A110 is de top van de Franse auto industrie en kan als voorbeeld dienen voor vele automerken. De wagen is licht, wendbaar en krachtig.

Bij het ontwerpen van de A110 speelde gewicht een grote rol. Met een gewicht van amper 1098 kg is de A110 een lichtgewicht onder de sportwagens. Dit is mede te danken aan de speciale materialen die gebruikt zijn. Zo zijn het chassis en body van de wagen volledig opgebouwd uit aluminium. De materialen zijn specifiek gekozen met de filosofie van het merk in het achterhoofd; sterk en krachtig.

Elegant interieur

De focus bij het interieur van de A110 ligt op sportiviteit en elegantie zonder afbreuk te doen aan het alledaags comfort.

De sportieve look wordt bereikt door het gebruik van leer, aluminium en carbon in het interieur. Dit gevoel wordt enkel versterkt door het gebruik van de in leer omhulde Sabelt zetels.

De A110 is voorzien van een 7 inch touchscreen dat gekoppeld kan worden met zowel Android als Apple toestellen. Daarnaast maakt dit touchscreen gebruik van satellietnavigatie, is het mogelijk om het scherm van uw smartphone te repliceren op de console en is de wagen voorzien van een in-car entertainment systeem.

alpine-flag
A110 2024
alpine-model_badge

Kleuren

Abysseblauw RQS

Alpineblauw RQR

Alpineblauw RQR

Iriswit GNT

Iriswit GNT

Mat dondergrijs KPX

Mat dondergrijs KPX

DondergrijsKPU

Dondergrijs KPU

Diepzwart

Diepzwart GNA

VuurOranje

Vuur Oranje EPZ

Ijswit

Ijswit 369

Delen