Wie is Christophe Kerkhove?

Met twee Belgische Historic BRC-kampioenschappen op zak is Christophe Kerkhove een doorgewinterde deelnemer die zijn reputatie in het rallycircuit alle eer aandoet. Voor de fans was het een aangename verrassing toen bekend werd dat Kerkhove tijdens de Rally van Haspengouw zijn Porsche 911 zou inruilen voor een Alpine A110. Deze overstap was het resultaat van onvoorziene problemen met de motor van zijn gebruikelijke auto. Een gewaagde stap voor de ervaren coureur.

Een hogere versnelling met de Alpine A110

Toen Christophe Kerkhove de verrassende aankondiging deed dat hij in de RGT-categorie van de Rally van Haspengouw zou kiezen voor een Alpine A110 in plaats van zijn vertrouwde Porsche 911, waren niet alleen fans maar ook andere deelnemers nieuwsgierig. Bekend om zijn uitzonderlijke stuurmanskunst in de iconische Duitse sportwagen, leidde Kerkhove’s overstap naar een Franse bolide tot enthousiaste reacties op social media en racefora.

De keuze voor een Alpine A110 zorgt bovendien voor een nieuw tactisch element tijdens de Rally van Haspengouw. Met zijn wendbare handling en behendige karakter is de Alpine een niet te onderschatten deelnemer aan de rally.

Chazel Technology Course Team en Alpine Centre Gent

In de Rally van Haspengouw zal het Chazel Technology Course team een nieuwe dynamiek aan de wedstrijd toevoegen. Bekend om hun nauwgezette voorbereiding en prestatiegerichte strategieën, brengt dit team een schat aan ervaring mee naar de rallyscène. Daarnaast onderscheiden ze zich in deze editie door hun boeiende samenwerking met ons Alpine Centre in Gent, een belangrijk partnership die de interesse heeft gewekt van liefhebbers en nieuwkomers in de racewereld.
Het sponsorship met ons Alpine Centre Gent voegt meerwaarde toe aan de deelname van Chazel Technology Course aan de Rally van Haspengouw, met het oog op mogelijke innovaties of verrassingen op de dag van de wedstrijd. De steun van ons Alpine Centre onderstreept bovendien ons engagement om motorsport op topniveau te promoten.

Deel dit artikel

Andere nieuwsberichten

Levering van de mythische Alpine A110 R Le Mans

De Alpine A110 R Le Mans is een klassiek voorbeeld van een geavanceerde auto, waar innovatie en traditie hand in hand gaan. Het is een hedendaags topmodel dat zijn iconische voorgangers eer aandoet en tegelijkertijd een nieuw pad inslaat voor high-performance sportauto's.

2024-03-29T09:01:01+01:00
Ga naar de bovenkant