Een eerbetoon aan een speciale race

De A110 R Le Mans editie werd gelanceerd ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van de beroemde Le Mans endurancerace en er zullen slechts 100 exemplaren de fabriek verlaten. De livery is een mix van het Franse wit, blauw en rood en je vindt het 24H-logo op de frontsplitter, zijpanelen en kopsteunen. De lay-out van het circuit is is zelfs in de zonneklep gegraveerd.

Prestaties

Doordachte aerodynamica met een ongelofelijke vermogen/gewichtsverhouding, maken dit de meest geavanceerde Alpine sportwagen van dit moment. In de A110 R Le Mans komen de aerodynamische invloeden van ons F1-programma samen met lichtgewicht carbononderdelen. De motor van 300 pk zorgt voor een acceleratie van 0-100km/u in slechts 3,9 seconden.

De gelimiteerde Alpine A110 R Le Mans combineert twee Franse racelegendes ter gelegenheid van de 100e verjaardag van de 24 uur van Le Mans.

Een speciale Alpine ervaring op Le Mans

De A110 R Le Mans is niet alleen een weerspiegeling van de passie voor autosport, het is ook een uitnodiging om toe te treden tot onze ‘Band of Racers’. De 100 gelukkige eigenaren krijgen namelijk toegang tot de infrastructuur van het Alpine Elf Endurance-team. Bovendien mag elke eigenaar, 24 uur voor de officiële race op het circuit van Le Mans, de beste rondetijd in deze exclusieve Alpine neerzetten.

Deel dit artikel

Andere nieuwsberichten

Levering van de mythische Alpine A110 R Le Mans

De Alpine A110 R Le Mans is een klassiek voorbeeld van een geavanceerde auto, waar innovatie en traditie hand in hand gaan. Het is een hedendaags topmodel dat zijn iconische voorgangers eer aandoet en tegelijkertijd een nieuw pad inslaat voor high-performance sportauto's.

2024-03-29T08:56:45+01:00
Ga naar de bovenkant