alpine-gent-gentleman's-fair-expo-2022

Alpine A110 Tour De Corse & Alpine A110 S stelen de show.

Van 10 tot en met 13 November 2022 exposeerde Alpine Centre Gent 2 exclusieve modellen op Gentleman’s Fair te Waregem: Alpine A110 Tour de Corse en Alpine A110 S met aero kit. Uiteraard konden deze 2 prachtige wagens op erg veel aandacht rekenen van een zeer gepassioneerd publiek. We hebben een succesvolle beurs afgesloten met heel wat interessante contacten én een bestelbon!

MEET Laurent, Frank & Cansu

  • Laurent Claesens – Siteverantwoordelijke
    Laurent is al meer dan 20 jaar actief in de Automotive Business Industry voor de Renault-Nissan Alliantie. Bij de herlancering van de Alpine Cars kreeg hij de kans om mee te werken aan de commerciële ontwikkeling van het merk, waarna hij siteverantwoordelijke werd bij Alpine Gent. Laurent heeft een zeer grote passie voor sportwagens. Bij hem kan u genieten van jarenlange expertise in het Frans, Nederlands en Engels. Klanttevredenheid is zijn topprioriteit!
  • Frank De Tant – Alpine Expert
    In 2021 bereikte hij de kaap van 350 verkochte Alpines. De expertise en passie van onze Alpine expert Frank laat niemand onberoerd. Hij is dan ook de drijvende kracht achter Alpine Centre Gent.
  • Cansu Yener – Alpine Sales Advisor
    Cansu Yener kent het Alpine Cars merk als geen ander. Dankzij haar jarenlange ervaring binnen de Automotive Business Industry zal zij u van A tot Z kunnen begeleiden doorheen uw Alpine Journey. Professioneel advies en passie voor haar vak vormen de basis van de service die u bij haar kan verwachten.

Deel dit artikel

Andere nieuwsberichten

Levering van de mythische Alpine A110 R Le Mans

De Alpine A110 R Le Mans is een klassiek voorbeeld van een geavanceerde auto, waar innovatie en traditie hand in hand gaan. Het is een hedendaags topmodel dat zijn iconische voorgangers eer aandoet en tegelijkertijd een nieuw pad inslaat voor high-performance sportauto's.

2022-11-17T14:48:53+01:00
Ga naar de bovenkant