Alpine-Gent- Grand-Opening-Tour-Testdrives

Het succes van Alpine Centre doorgetrokken naar Gent

Het succes van de revival van Alpine wordt gevierd met de opening van een tweede showroom. Dat deze showroom ook zal uitgroeien tot een vaste waarde staat als een paal boven water. Onze experts Laurent Claesens en Cansu Yener zullen u van maandag t.e.m. zaterdag ontvangen in de gloednieuwe Alpine Corner aan de Zeeschipstraat in Gent en hun expertise en knowhow met alle plezier delen.

Stap binnen in de showroom en u ontdekt er niet alleen de meest sportieve Alpine wagens, maar u wordt meteen ondergedompeld in de mytische sfeer die rond het merk hangt.

ValckeniersGent

MEET Laurent, Frank & Cansu

  • Laurent Claesens – Siteverantwoordelijke
    Laurent is al meer dan 20 jaar actief in de Automotive Business Industry voor de Renault-Nissan Alliantie. Bij de herlancering van de Alpine Cars kreeg hij de kans om mee te werken aan de commerciële ontwikkeling van het merk, waarna hij siteverantwoordelijke werd bij Alpine Gent. Laurent heeft een zeer grote passie voor sportwagens. Bij hem kan u genieten van jarenlange expertise in het Frans, Nederlands en Engels. Klanttevredenheid is zijn topprioriteit!
  • Frank De Tant – Alpine Expert
    In 2021 bereikte hij de kaap van 350 verkochte Alpines. De expertise en passie van onze Alpine expert Frank laat niemand onberoerd. Hij is dan ook de drijvende kracht achter Alpine Centre Gent.
  • Cansu Yener – Alpine Sales Advisor
    Cansu Yener kent het Alpine Cars merk als geen ander. Dankzij haar jarenlange ervaring binnen de Automotive Business Industry zal zij u van A tot Z kunnen begeleiden doorheen uw Alpine Journey. Professioneel advies en passie voor haar vak vormen de basis van de service die u bij haar kan verwachten.

De toekomst van Alpine Cars ziet er schitterend uit de komende jaren, mede dankzij de nieuw opkomende modellen en het groeiende succes.

Laurent Claesens
Sitemanager Alpine Centre Gent

Registreer u voor de opening

De reeds bestaande showroom van Gent zal officieel geopend worden tijdens het weekend van 20 mei 2022. Hierbij worden collega’s, bestaande klanten en geïnteresseerde bezoekers rondgeleid doorheen de Alpine Corner. Wilt u graag een testrit maken met een gloednieuwe Alpine A110? Geniet van deze gelegenheid om er een aan te vragen. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Deel dit artikel

Andere nieuwsberichten

Levering van de mythische Alpine A110 R Le Mans

De Alpine A110 R Le Mans is een klassiek voorbeeld van een geavanceerde auto, waar innovatie en traditie hand in hand gaan. Het is een hedendaags topmodel dat zijn iconische voorgangers eer aandoet en tegelijkertijd een nieuw pad inslaat voor high-performance sportauto's.

2022-11-16T09:52:49+01:00
Ga naar de bovenkant