Onvergetelijke levering

De onvergetelijke levering van de Alpine A110 R Fernando Alonso in Gent was niet zomaar een overhandiging van de sleutels; het was een unieke gebeurtenis voor zowel de klant als ons Alpine Centre. De klant had het zeldzame voorrecht om actief deel te nemen aan het aanpassen van zijn auto tot in het kleinste detail. Van het selecteren van op maat gemaakte raceafstellingen tot het verstellen van het speciale chassis, elk aspect weerspiegelde de individualiteit en smaak van de klant.

Wat deze levering echt uniek maakte, waren de zorgvuldig samengestelde persoonlijke accenten en speciale functies die exclusief waren voor deze Alpine A110 R Fernando Alonso. Elk element was zorgvuldig ontworpen om zowel het design als de prestaties te verbeteren. Om te beginnen is de Racing Matt Blue-lak dezelfde als die op Alonso’s A522 F1-auto; oranje remklauwen en een gele, rode en blauwe vlag (de racekleuren van de Spanjaard) sieren het achterste gedeelte en de deurpanelen van de auto. Fernando’s handtekening staat op de motorkap en is geborduurd op de stoelen. Daarnaast is de zonneklep ook afgewerkt met de quote: “There is more than one path to the top of the mountain.”.

Levering Fernando Alonso Alpine 3

Belgische geschiedenis

Ook voor het Alpine Centre in Gent was dit een uniek moment dat in onze geschiedenis gegrift zal staan. Beperkte oplages en de pure passie die dergelijke wagens uitstralen is iets onvergetelijks.

Met slechts 32 exemplaren wereldwijd verspreid, is deze gebeurtenis uniek in de geschiedenis van ons Belgische Alpine Centre.

Deel dit artikel

Andere nieuwsberichten

Levering van de mythische Alpine A110 R Le Mans

De Alpine A110 R Le Mans is een klassiek voorbeeld van een geavanceerde auto, waar innovatie en traditie hand in hand gaan. Het is een hedendaags topmodel dat zijn iconische voorgangers eer aandoet en tegelijkertijd een nieuw pad inslaat voor high-performance sportauto's.

2024-03-29T09:17:12+01:00
Ga naar de bovenkant